30.01.2015

Yüzyüzeyken Konuşuruz Devam Dedi



Yüzyüzeyken Konuşuruz, geçtiğimiz hafta Facebook aracılığıyla duyurduğu Brezilya dizisi tadındaki dağılma haberinin üstünden kısa bir süre geçmeden, grubun kaldığı yerden yola devam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklama ise şu şekilde:

Selam Arkadaşlar;

Geçtiğimiz hafta Yüzyüzeyken Konuşuruz projesini sonlandırdığımıza dair bir açıklama yapmıştık. Yalnız bu açıklama elbette sizler için yeterli olmadı. Kısaca ayrıntıya girecek olursak, bu kararı almamızdaki sebepler aşağıdaki gibiydi.

Evet, bu işin bir esprisi kalmamıştı çünkü tam anlamıyla yakalamak istediğimiz soundu ve sahne performansını elde edememiştik. Sizlerle buluşturmayı hedeflediğimiz soundun üzerinde daha fazla durmamız gerekiyordu. Ancak bazı etkenler buna engel oldu.

Bizimle ilgili ve başka nedenlerden dolayı albüm kayıtlarımıza ve mix-mastering sürecine gerekli özveri ve ciddiyeti gösteremedik. Sizlerle buluşturmaya çalıştığımız albümleri daha içimize sinen bir şekilde sizlere sunamadığımızı ve içimize sinmeyen durumları kendimize itiraf edemeyip bu olumsuzlukları ortadan kaldıramadığımızı fark ettik.

İçimize sinmeyen durumlarla sizlerden gelen ilgiyi bağdaştıramadık, çünkü bu süreçte sürekli özeleştiri yapıyor ve sorunun neden kaynaklandığını arıyorduk. Fakat, yapımcımızla yaptığımız pozitif görüşmeden sonra Yüzyüzeyken Konuşuruz projesini bitirmemizi gerektirecek sorunların tamamı ortadan kalktı. Bu durumda yeni bir proje ya da başka bir grup adıyla devam etmek yerine grup içinde bazı değişikliklere giderek yolumuza devam etme kararı aldık.

Tüm problemlerimizi sıkılmadan dinleyip, çözüme ulaştırma noktasında bizlere yardımcı olan yapımcımız Ahmet Hamdi Güngörmüş’e ve Fono Müzik ailesine teşekkür ediyoruz.Yüzyüzeyken Konuşuruz bundan sonrası için yoluna, Engin Sevik, Can Kalyoncu, aramıza yeni katılan Canberk Ünsal ve Kaan Boşnak’la devam edecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dileriz. (Kaan özür dilemiyordu dövdük, artık o da özür diliyor :))

Yüzyüzeyken Konuşuruz Ekibi 


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...