21.09.2014

BU KIŞ GÖRMENİZ GEREKEN 5 PERFORMANS


Sevgili dostum 'Listen Before You Love' blogunun sahibi, konserlerin ve etkinliklerin aranan ismi Ersin sizler için yazdı.

Evet soğuk havalar bizi bekliyor.. Kış bütün hızıyla bize yaklaşıyor.. Ama enseyi karartmayın hemen, bu soğuk havalarda içimizi ısıtacak muhteşem konserler de bizi bekliyor! Bu kış İstanbul, dinlemek için ideal bir melodiye bürünecek.. Açıklanan konserler şimdiden heyecan uyandırıyor, bir de henüz açıklanmayan harika isimler var.

Evet atkılarımızı, berelerimizi, eldivenlerimizi hazırlarken; bu kış kaçırılmaması gereken konserleri tarihlerine göre sizin için toparladım, şimdiden bol kar'lı, ellerinizin üşümeyeceği soğuk ve eğlenceli bir kış diliyorum!

1. Future Islands / 10 Ekim / Salon İKSV

2006'da bir araya gelen Amerika'lı synthpop grubu Future Islands; Gerrit Welmers, William Cashion ve Samuel T. Herring'den oluşuyor..Bu yıl 10 şarkıdan oluşan dördüncü stüdyo albümleri "Singles"ı yayımlayan grup, etkileyici canlı performansları ile dikkat çekiyor..Salon İKSV yeni seonu, 10 Ekim'de Future Islands konseri ile açıyor..



2. Chinawoman / 22 Ekim / Babylon 

Bomonti Bira Fabrikası'ndaki inşaatın yetişmemesinden dolayı Babylon, 2015 yılına kadar Asmalımescit'te faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek..Üstelk çok sıkı bir sezon programıyla! Chinawoman olarak tanıdığımız Rus asıllı Kanadalı müzisyen Michelle Gurevich, 22 Ekim'de bir kez daha Babylon sahnesinde olacak..Gezi Parkı eylemleri sırasında yayımladığı "Kiss in Taksim Square" single'ı ile Türkiye'deki dinleyicilerinin kalbini bir kez daha fetheden Chinawoman, son olarak Şubat ayında 10 şarkıdan oluşan "Let's Part in Style" albümünü piyasaya sürmüştü..




3. Jack White / 07 Kasım / Black Box Istanbul 

Jack White hakkında fazla söze gerek yok sanırım..1975 doğumlu Amerikalı yazar, prodüktör, aktör ve müzisyen Jack White, The White Stripes ile gönüllerimizde taht kurmuştu.."Seven Nation Army" ile Grammy ödülünü de kaldıran White, ikinci solo albümü "Lazaretto"yu geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdü..Yeni saç kesimiyle bir kez daha dikkatleri üzerine toplayan Jack White'ın 7 Kasım'daki konseri Garanti Bankası ana sponsorluğunda.



4. Cat Power / 22-23 Kasım / Babylon 

Sahne adı Cat Power ile tanınan Amerikalı müzisyen Chan Marshall, bir elinde bira, diğer elinde sigarası ile icra ettiği enfes canlı performansları ile dikkatleri üzerine çekiyor..Aynı zamanda başarılı bir model olan Cat Power, son albümü "Sun"ı 2012 yılında yayımladı..2006 yılında Türkiye'deki ilk konserini yine Babylon'da veren sanatçı, 22 ve 23 Kasım akşamları iki özel gösteri ile bir kez daha Babylon sahnesinde olacak.



5. Russian Red / 27 Kasım / Babylon 

Pek sevdiğimiz İspanyol indie folk şarkıcısı Lourdes Hernández /Russian Red), 27 Kasım'da Babylon sahnesini şenlendiriyor.. "İspanyol Feist" olarak nitelendirilen Hernández, son albümü "Agent Cooper"ı bu yıl içerisinde yayımladı..Bir gün yolda karşılaştığı bir kızın rujunun rengini çok beğenerek "Russian Red" ismini bulan ve sahne adı olarak kullanmaya başlayan Hernández, soğuk havanın iliklerimize işleyeceği 27 Kasım akşamı Babylon'da olacak..

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...