13.11.2013

Ryan Gosling ile dest-i izdivaç


Ryan Gosling ailecek severek takip ettiğimiz bir isim. Son dönemin aranan yıldızı belli bir özgül ağırlığa sahip elbette (Bildiğim kadar AK Partili değil ama). Kimya problemlerinde özgül ağırlığı kızlar tarafından 10,9999, erkekler tarafından 1 (elbette kıskanmak) olarak hesaplanıyor. Ryan Gosling kardeşimiz, yeğenimiz bizim burada Kuzey aka Kıvanç Tatluduğ ne demekse Amerika'da o demek. Gosling, "canlandırdığım tüm karakterler ben’im. Bir karakterin ‘ruhuna girebilecek’ kadar iyi bir oyuncu değilim.” diyerek mütevazılığı da elinden bırakmıyor. Şimdi kare kare Ryan Gosling fotoğraflarına bir göz atalım. Haydi yaşadınız kızlar...

Bu fotoğrafta Gosling, New York Bim mağazasının çıkışında elinde poşetler ile paparazilere yakalanmış. Size bir tüyo, şayet  Gosling'i kanlı-canlı görmek istiyorsanız her cuma saat dokuzda New York Bim mağazasının önünde kuyrukta olunuz...


 Bu fotoğrafta ise Gosling, Kireçburnu'ndan okey arkadaşları ile pazar gezmesinde.

Bu fotoğraf ise Gosling ve ilkokul öğretmeni Zülayha Hanım'ın katıldığı emekli edebiyat öğretmenleri kermesi çıkışına ait.


Gosling'in "Beraber ıslandık biz yağan yağmurlarda" temalı siyasi fotoğrafı.


Gosling ile "Bugün ne giysem acep" kuşağı. Aman İvana Sert görmesin, fırçayı yersin. Bizimle değilsın Gosling.


Gosling ve askerden badisi George Clooney. Ayrıca gülünecek birşey varsa bizde gülelim badiler.


"Sana 48 beden dar olur dedik dinlemedin" temalı bunalmış Gosling halleri


Yeni Colgate reklamı için hazırlık yapan Gosling. Aa elmada kan var. Yoksa bu bir diş eti rahatsızlığı mı?

Yıl 2004 ve ergen Gosling halleri. Adam olacak çocuk o zamandan belli oluyormuş. Gerçi belli olan şeyler farklı ama. Neyse..


KPSS'den 93 alan Gosling uzman yardımcılığı için gireceği mülakat öncesinde. Gayet sakin, çünkü araya 3 tane milletvekili, bir genel müdür sokmuş.


Badi salonu ve diskotek arasına Marmaray döşemiş Gosling pozu. Bu poz elbette bize yıllar öncesinden Yaşar Alptekin'i hatırlattı. Tek eksik ise Yaşar Alptekin'in giydiği taytın olmaması. Gosling modayı takip ederek yine bizden tam not aldı.


Bu pozun anlamı şu saat itibariyle henüz çözülemedi. Yoksa Gosling hayvansever çıtırlara bir mesaj mı vermek istiyor. Anladık Gosling 5.5 kaplan gücündesin.


Gosling mahallenin dilberi Asuman'ı beklerken kötü yakalanmış Tam "Asuman, yap bana bir pansuman" durumu.


Köpeklere fısıldayan adam Ryan Gosling.


Gosling, Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nin önünde kayınçosunun düğününe iştirak ederken. Söylentiye göre Gosling bir çeyrek ile nikahı atlatmış. Ayıp ama, o kadar para kazanıyorsun, en azından bir Cumhuriyet Altını taksaydın.


Ve son olarak herşey ortada temalı fotoğrafımız...


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...