18.07.2013

Postkolik artık iPhone ve iPad’de


Postkolik okurlarına güzel bir haberimiz var. Birinciblog.com ekibi tarafından hazırlanan Postkolik, altıncı sayısıyla birlikte artık Apple Store raflarında! Kısa zamanda önemli bir okuyucu kitlesi yakalayan Postkolik, şimdi birkaç dokunuşla iPad ve iPhone üzerinden kolaylıkla erişilebilecek. Hemen belirtelim; Postkolik önümüzdeki aydan itibaren Android işletim sistemli tablet ve telefonlardan da okunabilecek.

Postkolik’in mimari Birinciblog.com ekibi olarak geriye dönüp baktığımızda, altı ay gibi sürede çok önemli işler başardığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Belki takip etmişsinizdir, geçen süre boyunca birçok gazete ve internet sitesi Postkolik’i “Kalıpların dışına çıkan dergi” olarak tanımladı; gittikleri mekanlarda Postkolik’le tanışan okurlar beğenilerini sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaştı.

İlk günden beri istediğimiz de tam olarak buydu: Kalıpların dışına çıkmak.  Eğlenceli bir dergi bulamadığımız ve geleneksel dergicilik anlayışından son derece sıkıldığımız için Postkolik’i kurmuştuk. Altı ay içinde aldığımız yol, ne kadar haklı olduğumuzu ve doğru bir iş yaptığımızı da göstermiş oldu.



İnanıyoruz ki Postkolik’in Apple Store’da yerini alması bizim için önemli bir viraj olacak. Hatırlarsanız, ilk sayımızı 7 bin adet basmış ve şu anki dağıtım ağımızın neredeyse yarısıyla dergimizi okurlarla tanıştırmıştık. Üçüncü sayımızdan itibaren baskı adedimizi 15 bine çıkarırken, daha geniş ve kapsamlı bir dağıtım ağına da ulaştık…

Postkolik, halen İstanbul’un en popüler mekanlarında, dolu ve farklı içeriğiyle ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmesi için bekliyor.

Hala bulamayanlar, İstanbul dışında olanlar ise artık iPad ve iPhone üzerinden Postkolik’i okuyabilecek. Üstelik çok daha zengin bir içerikle! Bu sayımızda Postkolik’in basılı versiyonu 40 sayfa iken, iPad ve iPhone’lar için tam 48 sayfa...

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...