10.05.2013

Uncle Acid and The Deadbeats


Yıl 2011, Cambridge'li grup Uncle Acid an The Deadbeats ilk albümleri "Blood Lust"ı çıkarıyor. Hiç kimsenin tanımadığı bu gizemli grup ilk albümlerini sadece plak formatında ve 300 adet gibi sınırlı bir sayıda basıyordu. İlk 24 saat içerisinde tükenen bu albüm grubu gizli bir fenomene dönüştürmüştü.

Sound olarak kirli gitarlar eşliğinde60'lı yıllardan günümüze ışınlanmış bir tarz benimseyen Uncle Acid The Deadbeats'ın müziklerinde; hippi ruhu, Black Sabbath, The Beatles, Pink Ployd gibi birçok referans noktası bulmak mümkün. Pek çok şarkıları cadılık, ritüeller, ikinci sınıf korku filmleri üzerine kurulu ekibimiz kendine özgü bir dünya yaratmış, tabiri yerindeyse bir tarikat gibi gizli müritler oluşturmuştu. Özellikle internette “I’ll Cut You Down” ve “Ritual Knife” şarkıları yayıldıkça grubun bilinirliği artmaya başladı.

Evet böyle güçlü refaranslara sahip ekimiz "Mind Control" ismini taşıyan ikinci albümlerini geçtiğimiz ay ortasında yayınladılar. Müzik kültürünüze yeni bir şeyler eklemek istiyorsanız, Uncle Acid an The Deadbeats tam size göre.

Uncle Acid & The Deadbeats - I'll Cut You Down

Uncle Acid & The Deadbeats - Ritual Knife

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...